|

هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین که از 25 آذرماه در گرگان آغاز می‌شود، نه تنها یک رویداد فرهنگی بلکه فرصتی طلایی برای رونق اقتصادی، گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری در استان گلستان است.

ﺳﻪشنبه، 25 آذر 1404 - 08:01

 مراسم عروسی در خراسان رضوی به عنوان یکی از جذاب‌ترین رسوم فرهنگی ایران شناخته می‌شود و تجلی‌گاه ارزش‌ها، باورها و هنرهای محلی است. این مراسم، نه تنها به عنوان یک رویداد اجتماعی بلکه یک آیین فرهنگی عمیق و پرمحتوا بود. عروسی‌های قدیمی با آداب خاص خود، فرصتی برای نمایش همبستگی اجتماعی محسوب می‌شدند.

دوشنبه، 24 آذر 1404 - 09:37

فاروق درپور با شرح سابقه تاریخی و آیینی مقام «طلب باران» در تربت‌جام، توضیح داد که این مقام ریشه در نیاز مردم کویرنشین به بارش باران دارد و همچنان یکی از آثار شناخته‌شده و مانا در موسیقی نواحی خراسان است .

دوشنبه، 17 آذر 1404 - 14:02

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره موسیقی بیت و حیران در حالی با معرفی برگزیدگانش در سردشت به کارخودش پایان داد که امام جمعه این شهرستان عنوان کرد که جشنواره موسیقی سردشت بهار را در پاییز به ما هدیه داد.

شنبه، 15 آذر 1404 - 09:48

دومین روز از یازدهمین جشنواره موسیقی بیت و حیران درحالی در سردشت برگزار شد که علی اکبر مرادی نوازنده پیشکسوت تنبور و داور این جشنواره، برگزاری جشنواره های موسیقی در سطح کشور را راهی برای پاسداری از موسیقی نواحی دانست.

پنجشنبه، 13 آذر 1404 - 12:46

اردشیر کامکار با تمجید از اجراها گفت: «تنوع موسیقی نواحی ایران حیرت‌انگیز است.» نخستین روز جشنواره با حضور ۵۳ هنرمند رقابتی و ۲۵ موزیسین بخش جنبی برگزار شد.

پنجشنبه، 13 آذر 1404 - 12:42

یازدهمین جشنواره موسیقی “بیت و حیران” در حالی 11 آذرماه در سردشت آغاز به کار کرد که فرماندار این شهر از بین المللی شدن این جشنواره در دوره های آتی خبر داد و از مقام هنری خضر قادری هنرمند ۱۰۹ ساله کورد تجلیل شد.

چهارشنبه، 12 آذر 1404 - 07:34

اولین فستیوال موسیقی گَمبرون با اجرای بزرگان موسیقی هرمزگان در شهر بندرعباس برگزار می‌شود.

چهارشنبه، 12 آذر 1404 - 07:32

خلیفه میرزا آغه غوثی، نوازنده دف اهل سنندج؛ تولد ۱۳۰۷

ﺳﻪشنبه، 11 آذر 1404 - 10:03

در قسمت اول از بررسی سفرنامه یاکوب ادوارد پولاک با عنوان "ایران؛ سرزمین و مردم آن"، توصیفات او از خصوصیات ظاهری و روحیات ایرانیان را مورد بررسی قرار دادیم. در این قسمت، به آنچه که وی در خصوص خوراک، پوشاک، فعالیت و ورزش ایرانیان گزارش نموده، خواهیم پرداخت. 

چهارشنبه، 05 آذر 1404 - 10:15
صفحه 1 از 44ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
پیچاق قیمه اردبیل اردبیل همیشه به داشتن خورش‌های خوشمزه معروف بوده است. این غذای سنتی شباهت بسیاری به خورشت خلال کرمانشاه و خورشت قیمه دارد، تنها مورد اضافی در این خورشت خلال بادام و تخم‌مرغ است. همچنین در تهیه این خورشت خوشمزه از زردچوبه و زعفران سیار استفاده می‌شود. عکس از سایت نمناک سوتی پلو (شیر پلو) سوتی پلو از غذاهای سنتی و محلی استان اردبیل است. این غذای خوشمزه اکثراً ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:20
تعداد بازدید: 2736
سوپ بلغور این سوپ، یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهر ارومیه است و در زبان ترکی به آن ” یارما شوباسی” می‌گویند. دلیل مشهور بودن این غذا، داشتن فیبر فراوان و مواد مغذی در تهیه آن است که برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون سرطان پیشنهاد می‌شود. عکس از سایت دلگرم آش کلم ارومیه آش کلم ارومیه، یکی از آش‌های مشهور و خوشمزه زمستانی ارومیه‌ای است که با بلغور، برنج، پیاز، کلم‌برگ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:43
تعداد بازدید: 2789
جغوربغو جغوربغور (چغول پغول، جیغیر بیغیر) نوعی خوراک است که طبخ سریع و آسانی دارد و از غذاهای محلی و خاص زنجان به شمار می‌رود. البته ابن غذا در شیراز هم وجود دارد اما به آن، توتُوِی یا توتاب‌ه‌ای می‌گویند. این غذای سنتی خوشمزه متشکل از جگر سفید و سیاه, سیب‌زمینی, پیاز و ادویه است و البته گاهی هم بسته به سلیقه آن را در رب انار تفت می‌دهند. خورش (خورشت) آلوچه با مرغ این خورشت از اص...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:21
تعداد بازدید: 2950
قیمه نثار می‌دانستید قیمه نثار یک غذای قزوینی است؟ قیمه نثار یکی از لاکچری‌ترین غذاهای محلی استان قزوین است که حالا در تمام ایران پخته می‌شود. ممکن است در هر شهری مردم قیمه نثار را با دستور مورد نظر خودشان بپزند. اما در کل ترکیب اصلی این غذا همان ترکیبی است که همه ما از قیمه می‌شناسیم. خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک از دیگر موادی هستند که با هم تفت داده می‌شوند و همراه قیمه میل م...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:01
تعداد بازدید: 2745
طعم و عطر غذاهای سنتی مشهد که حاصل خوش سلیقگی مردم این منطقه است از یاد هیچ مسافری نخواهد رفت و جزیی از بهترین خاطرات هر مسافری است. پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از غذاهای محلی ایران است که در شهر مشهد پخته می‌شود. مخلوط نام برازنده‌ای برای این غذاست؛ پلو مخلوط در واقع ترکیبی از همان استانبولی و لوبیا پلو است. مواد اولیه این غذا گوشت، برنج، پیاز، هویج، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف است. هم...
شنبه، 11 دی 1400 - 16:08
تعداد بازدید: 2682
مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از اصیل‌ترین غذاهای مازندران است که خیلی هم اعیانی به شمار می‌رود. این غذا را معمولاً در مهمانی‌ها می‌پزند و در مجالس مهم سرو می‌شود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می‌کنند و با مواد مخصوص پر می‌کنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیاز داغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل می‌شود. به جای مرغ می‌توان از اردک یا خروس هم استفاده کرد. پختن ی...
شنبه، 11 دی 1400 - 15:01
تعداد بازدید: 2215
کوفته‌های یزدی درست که کوفته یکی از غذاهای معرف تبریزی است اما در شهرهای دیگری مثل یزد هم کوفته به عنوان غذاهای محلی پخته می‌شود. یزدی‌ها چهار جور کوفته دارند: کوفته لپه، کوفته برنجی، کوفته هویج و کوفته نخودچی. در کل این کوفته‌ها شبیه همان کوفته تبریزی هستند با این تفاوت که در هرک دام یکی از مواد اولیه متفاوت است. نام هر یک از این غذاها نشان می‌دهد که کدام مواد اولیه در آن‌ها متفاوت است. ...
شنبه، 11 دی 1400 - 14:05
تعداد بازدید: 2765
کلم پلو در شیراز از هر کسی سراغ غذاهای شیرازی را بگیرید، کلم پلو را به شما معرفی می‌کند. معروف‌ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویه‌های مختلفی در پخت این غذا استفاده می‌شود. همین سبزیجات و ادویه‌ها هستند که دلیل اصلی تغییر طعم و مزه کلم پلوی آشپزهای مختلف می‌شوند. یادتان باشد کلم پلو را حتما با سالاد شیرازی نوش جان ...
شنبه، 11 دی 1400 - 13:01
تعداد بازدید: 2275
بریانی شکم‌گردی در اصفهان یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های تفریحی و گردشگری است. این موضوع را وقتی متوجه می‌شوید که برای خوردن بریانی ساعت‌ها در صف رستوران‌های نزدیک به سی‌و‌سه‌پل ایستاده باشید و انتظار بکشید. اما وقتی نوبت به شما رسید می‌بینید که این انتظار ارزشش را داشت. ترکیب گوشت گوسفند، جگر سفید، نان سنگک و سبزی خوردن تازه تبدیل به غذایی کم‌نظیر به نام بریانی می‌شود. اگر رژیم گیاه‌خواری داری...
شنبه، 11 دی 1400 - 11:46
تعداد بازدید: 2357
کوفته تبریزی درست است که کوفته یک غذای بین‌المللی است اما بدون شک کوفته تبریز یکی از خوشمزه‌ترین کوفته‌های دنیاست. تبریزی‌ها کوفته‌ها را در اندازه‌های متوسط یا خیلی بزرگ می‌پزند. این غذا یکی از غذاهای رسمی و مجلسی تبریزی‌هاست. این کوفته‌های پرطرفدار که به‌ عنوان میراث ناملموس ملی هم ثبت شده‌اند از گوشت، لپه، برنج و سبزی‌های خوش بو درست می‌شود. فرقی نمی‌کند در کدام شهر ایران زندگی می‌کنید هر ...
شنبه، 11 دی 1400 - 10:57
تعداد بازدید: 2864
صفحه 91 از 95ابتدا   قبلی   86  87  88  89  90  [91]  92  93  94  95  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه