|

ژان شاردن در سال 1643 میلادی، مطابق با 1002 هجری خورشیدی، در پاریس به دنیا آمد. پدرش جواهر ساز و تاجری ثروتمند بود. او در بیست و دو سالگی، به نمایندگی پدرش و به منظور رسیدگی به امور تجاری وی راھی ھند شد. طی این سفر، در سال 1666 میلادی و در دوره سلطنت شاه عباس دوم، از راه خلیج فارس به اصفھان آمد و تا سال 1670 میلادی که به پاریس بازگشت، در ایران ماند.

دوشنبه، 09 تیر 1404 - 10:07

طبق یک سنت دیرینه، آیین نخل‌بندی با حضور جمعی از سوگواران و علاقمندان به اهل بیت(ع) در حسینبه باغ بهار شهر مهریز برگزار شد.

شنبه، 07 تیر 1404 - 14:00

کرنانوازی از سنتهای قدیمی استان گیلان است که در ماه های محرم و صفر در مناطق مختلف این استان نواخته می شود.

شنبه، 07 تیر 1404 - 13:44

گروه «عاشیقلار میشو» به سرپرستی، خوانندگی و نوازندگی احد ملکی نوای «آی ایرانیم آی ایرانیم، سنه قوربان شیرین جانیم» را زیر سایه جنگ در میدان هفت تیر جاری کردند. آن‌ها برگزارکننده دومین اجرای خیابانی موسیقی پس از علی قمصری بودند.

پنجشنبه، 05 تیر 1404 - 11:17

نشست پژوهشی ساز تنبور همراه با اجرای موسیقی، پنجشنبه ۲۲ خرداد‌ماه ساعت ۱۹ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1404 - 15:08

چهارمین جشنواره استانی موسیقی عاشیقی مکتب ارومیه به مدت سه روز در سالن صفی الدین اورموی حوزه هنری استان آذربایجان غربی  با حضور بیش از ۵۰ نفر از هنرمندان عاشیق برگزار می‌شود.
 

ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1404 - 15:05

جشنواره موسیقی مینوجهان شامگاه یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ با حضور پرشور مردم، هنرمندان و جمعی از مسئولان محلی، در شهر نودژ آغاز شد.

ﺳﻪشنبه، 20 خرداد 1404 - 14:54

سومین جشنواره «موسیقی موسیقی اقوام ایرانی» با عنوان «آوای مهر» با حضور هشت گروه از نواحی مختلف ایران از 20 تا 24 خرداد در سعدیه شیراز برگزار می شود.

یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 13:40

تاورنیه در شرح سفرهای خود به مشرق زمین، چند سفرنامه نوشت که همگی سرشار از اطلاعاتی سودمند هستند. سفرهای او به ایران، بین سالهای 1632 تا 1668 میلادی صورت گرفت. سفر نخست او به ایران، در زمان سلطنت شاه صفی و سفرهای بعدی وی در زمان پادشاهی شاه عباس دوم و شاه سلیمان صفوی بود. 

شنبه، 17 خرداد 1404 - 10:26

دومین دوره جشنواره وحدت اقوام و عشایر ایرانی با میزبانی تنکابنی‌ها، به مناسبت ایام عید قربان تا عید غدیر برپاست.

شنبه، 17 خرداد 1404 - 09:59
صفحه 1 از 37ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
قیمه نثار می‌دانستید قیمه نثار یک غذای قزوینی است؟ قیمه نثار یکی از لاکچری‌ترین غذاهای محلی استان قزوین است که حالا در تمام ایران پخته می‌شود. ممکن است در هر شهری مردم قیمه نثار را با دستور مورد نظر خودشان بپزند. اما در کل ترکیب اصلی این غذا همان ترکیبی است که همه ما از قیمه می‌شناسیم. خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک از دیگر موادی هستند که با هم تفت داده می‌شوند و همراه قیمه میل م...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:01
تعداد بازدید: 1836
طعم و عطر غذاهای سنتی مشهد که حاصل خوش سلیقگی مردم این منطقه است از یاد هیچ مسافری نخواهد رفت و جزیی از بهترین خاطرات هر مسافری است. پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از غذاهای محلی ایران است که در شهر مشهد پخته می‌شود. مخلوط نام برازنده‌ای برای این غذاست؛ پلو مخلوط در واقع ترکیبی از همان استانبولی و لوبیا پلو است. مواد اولیه این غذا گوشت، برنج، پیاز، هویج، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف است. هم...
شنبه، 11 دی 1400 - 16:08
تعداد بازدید: 1786
مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از اصیل‌ترین غذاهای مازندران است که خیلی هم اعیانی به شمار می‌رود. این غذا را معمولاً در مهمانی‌ها می‌پزند و در مجالس مهم سرو می‌شود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می‌کنند و با مواد مخصوص پر می‌کنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیاز داغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل می‌شود. به جای مرغ می‌توان از اردک یا خروس هم استفاده کرد. پختن ی...
شنبه، 11 دی 1400 - 15:01
تعداد بازدید: 1519
کوفته‌های یزدی درست که کوفته یکی از غذاهای معرف تبریزی است اما در شهرهای دیگری مثل یزد هم کوفته به عنوان غذاهای محلی پخته می‌شود. یزدی‌ها چهار جور کوفته دارند: کوفته لپه، کوفته برنجی، کوفته هویج و کوفته نخودچی. در کل این کوفته‌ها شبیه همان کوفته تبریزی هستند با این تفاوت که در هرک دام یکی از مواد اولیه متفاوت است. نام هر یک از این غذاها نشان می‌دهد که کدام مواد اولیه در آن‌ها متفاوت است. ...
شنبه، 11 دی 1400 - 14:05
تعداد بازدید: 1826
کلم پلو در شیراز از هر کسی سراغ غذاهای شیرازی را بگیرید، کلم پلو را به شما معرفی می‌کند. معروف‌ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویه‌های مختلفی در پخت این غذا استفاده می‌شود. همین سبزیجات و ادویه‌ها هستند که دلیل اصلی تغییر طعم و مزه کلم پلوی آشپزهای مختلف می‌شوند. یادتان باشد کلم پلو را حتما با سالاد شیرازی نوش جان ...
شنبه، 11 دی 1400 - 13:01
تعداد بازدید: 1430
بریانی شکم‌گردی در اصفهان یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های تفریحی و گردشگری است. این موضوع را وقتی متوجه می‌شوید که برای خوردن بریانی ساعت‌ها در صف رستوران‌های نزدیک به سی‌و‌سه‌پل ایستاده باشید و انتظار بکشید. اما وقتی نوبت به شما رسید می‌بینید که این انتظار ارزشش را داشت. ترکیب گوشت گوسفند، جگر سفید، نان سنگک و سبزی خوردن تازه تبدیل به غذایی کم‌نظیر به نام بریانی می‌شود. اگر رژیم گیاه‌خواری داری...
شنبه، 11 دی 1400 - 11:46
تعداد بازدید: 1588
کوفته تبریزی درست است که کوفته یک غذای بین‌المللی است اما بدون شک کوفته تبریز یکی از خوشمزه‌ترین کوفته‌های دنیاست. تبریزی‌ها کوفته‌ها را در اندازه‌های متوسط یا خیلی بزرگ می‌پزند. این غذا یکی از غذاهای رسمی و مجلسی تبریزی‌هاست. این کوفته‌های پرطرفدار که به‌ عنوان میراث ناملموس ملی هم ثبت شده‌اند از گوشت، لپه، برنج و سبزی‌های خوش بو درست می‌شود. فرقی نمی‌کند در کدام شهر ایران زندگی می‌کنید هر ...
شنبه، 11 دی 1400 - 10:57
تعداد بازدید: 1811
باقالاقاتق از اسم باقلاقاتق می‌توان حدس زد که عضو اصلی آن نوعی باقالی است. سیر که یکی از اعضای همیشگی غذاهای گیلانی است، در باقلاقاتق هم خودنمایی می‌کند. در تخم مرغ و شوید از دیگر مواد تشکیل دهنده باقلاقاتق هستند. این غذای محلی ایران را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا صرف کنید و هم با برنج به عنوان غذای اصلی. میرزاقاسمی از دیگر غذاهای پرطرفدار خطه شمال می‌توانیم میرزا قاسمی ر...
شنبه، 11 دی 1400 - 09:55
تعداد بازدید: 1519
قلیه ماهی قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف استان بوشهر هستش که همه آن را به عنوان یکی از لذیذترین خورشت های جنوب کشورمان می‌شناسند. این خورشت را با ماهی‌های جنوبی، سبزی معطر و تمبر هندی می‌پزند. در اصل قلیه ماهی باید ترکیبی از دو طعم ترشی و تندی را همزمان داشته باشد. اما هر خانواده‌ای بر اساس ذائقه خودش، این غذا را با ترشی و تندی دل خواهش می‌پزد. سمبوسه سمبوسه را اصطلاحاً یک غذ...
چهارشنبه، 08 دی 1400 - 15:14
تعداد بازدید: 1794
10 بهمن سال 1390 در فرهنگ موسیقیایی مذهبی بوشهر سه سازدمام و سنج و بوق نقش بنیادین دارند به نظر میرسد به لحاظ نمادشناسی ساز دمام بیانگر حرکت سم اسبان و سنج نماد چکاچکا شمیشیرها است و ونفیر بوق شیپور جنگ در میدان کارزار است .
چهارشنبه، 08 دی 1400 - 14:10
تعداد بازدید: 2191
صفحه 82 از 85ابتدا   قبلی   76  77  78  79  80  81  [82]  83  84  85  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه