|

سومین جشنواره «موسیقی موسیقی اقوام ایرانی» با عنوان «آوای مهر» با حضور هشت گروه از نواحی مختلف ایران از 20 تا 24 خرداد در سعدیه شیراز برگزار می شود.

یکشنبه، 18 خرداد 1404 - 13:40

تاورنیه در شرح سفرهای خود به مشرق زمین، چند سفرنامه نوشت که همگی سرشار از اطلاعاتی سودمند هستند. سفرهای او به ایران، بین سالهای 1632 تا 1668 میلادی صورت گرفت. سفر نخست او به ایران، در زمان سلطنت شاه صفی و سفرهای بعدی وی در زمان پادشاهی شاه عباس دوم و شاه سلیمان صفوی بود. 

شنبه، 17 خرداد 1404 - 10:26

دومین دوره جشنواره وحدت اقوام و عشایر ایرانی با میزبانی تنکابنی‌ها، به مناسبت ایام عید قربان تا عید غدیر برپاست.

شنبه، 17 خرداد 1404 - 09:59

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: جشنواره موسیقی محلی این استان خردادماه جاری در تقویم رویدادهای گردشگری کشور ثبت ملی شد.

شنبه، 17 خرداد 1404 - 09:42

پوستر نخستین جشنواره موسیقی مینوجهان در شهرستان منوجان رونمایی و هم‌زمان دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی نواحی جنوب کرمان به‌صورت رسمی آغاز به کار کرد.

دوشنبه، 12 خرداد 1404 - 10:25

نمایشگاه عکس های برگزیده جشنواره فرهنگ اقوام و عشایر ایران همزمان با آیین پایانی این رویداد ملی در دره شهر استان ایلام برپا شد.

یکشنبه، 11 خرداد 1404 - 07:58

دوتار نواز چیره‌دست خراسان؛ متولد ۱۳۱۱ در باخرز - درگذشت ۳ فروردین ۱۳۹۱ در تربت جام

شنبه، 10 خرداد 1404 - 12:14

نشست پژوهش با اجرای بخشی از کارگان موسیقی بلوچی و با گفتگو با استادان موسیقی بلوچستان، 11 خردادماه در دانشکده موسیقی دانشگاه هنر ایران برگزار می شود.

شنبه، 10 خرداد 1404 - 10:24

نشست رسانه‌ای سومین جشنواره ملی نی‌انبان کیش عصر چهارشنبه هفتم خرداد در مرکز همایش‌های کیش برگزار شد.

شنبه، 10 خرداد 1404 - 07:49

نخستین جشنواره آیین های بومی محلی جنوب کرمان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب، مردم و هنرمندان در روستای دوبنه از توابع شهرستان جیرفت برگزار شد

شنبه، 10 خرداد 1404 - 07:40
صفحه 1 از 36ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
ابیانه نقطه ‏ای خوش منظره و خوش آب و هوا که دارای موقعیت طبیعی مساعد و نیز قدمت تاریخی چهار هزار ساله می باشد. در دوره صفویه، هنگامی که شاهان صفوی برای ییلاق به نطنز می ‏رفتند، بسیاری از نزدیکان آنها و درباریان ترجیح می ‏دادند در این روستا اقامت نمایند. به اعتبار معماری بومی و بناهای تاریخی پرتنوع آن، از روستاهای مشهور ایران است. ابیانه با آب و هوای معتدل، دارای موقعیت...
چهارشنبه، 15 دی 1400 - 09:54
تعداد بازدید: 2216
مختوم قلی فراغی – بخش دوم ؛ امام حسن و امام حسین - مختوم قلی سندان قورقار يوره گيم - حق يانيند مقبول بولسين ديله گيم - حسن حسين عرشي كرسي گره گيم كربلا ده شهيد اتدينگ سن دنيا ترجمه : - اي مختوم قلي، دلم از تو مي ترسد - بلكه در نزد حق حاجتم مستجاب گردد - حسن و حسين، عرش عالم را طلب مي‌كنم - اي دنيا، توآنان را در كربلا شهيد كردي شاعر در شعر (زر اولماز ) به...
دوشنبه، 13 دی 1400 - 14:24
تعداد بازدید: 1888
اوجیزک اوجیزک همان آبگوشت محلی سیستان است که گوشت ندارد. این غذا تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویهٔ اصلی این غذا آچار (نوعی ادویه محلی) است. برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحاً روغن محلی)، پیاز، آب، سیب‌زمینی و آچار نیاز دارید. البته در نوعی دیگر از این غذا به آن تخم‌مرغ هم اضافه می‌کنند. منبع: اتاقک عکس از: سایت کوک پد
یکشنبه، 12 دی 1400 - 16:51
تعداد بازدید: 1773
ماش پلو ماش پلو از دیگر غذاهای محلی گلستان به شمار می‌رود که به دلیل سادگی معمولاً به‌عنوان پیش‌غذا نیز استفاده می‌شود. این پلو با ماش، برنج، گوشت چرخ‌کرده، زعفران، پیاز، روغن‌زیتون، نمک و روغن تهیه می‌شود. چکدرمه یا ترکمن پلو چَک دُرمَه، نام غذایی ترکمنی به معنی بِکش وانَستا! یا سِرو کن و معطل نکن! چون خوشمزه است. این غذا ازنظر پخت و مواد آن نزدیک به استامبولی پلو نزد فارس‌...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 16:32
تعداد بازدید: 1702
بلغور پلو ازجمله غذاهای سنتی استان خراسان جنوبی که دارای روغن‌زیتون، رب، بلغور، و عصارهٔ مرغ و گوشت است و ارزش غذایی بالایی دارد. بلغور پلو در مدت‌زمان نسبتاً کوتاهی آماده می‌شود و طعمی لذیذ دارد. قوروت بادمجان قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی استان خراسان و بیرجند است. برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد. منبغ: اتاقک عکس از: ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 15:53
تعداد بازدید: 1948
معروف‌ترین غذاهای سنتی استان سمنان سبزی‌پلو دامغانی، خورشت هویج و پسته، خلال پلو، ته‌چین گرمسار، چرتمه‌پلو، تاک‌پلو، ته‌چین کشمش و لپه سمنان، ته‌چین شهمیرزاد، مانی پلو و چلو گوشت هستند. خورشت هویج و پسته این غذای سنتی محبوبیت و شهرت فراوانی در سراسر کشور دارد. این غذا از ترکیب موادی مانند هویج، گوشت سینهٔ مرغ، پیاز، زعفران، نمک، فلفل، شکر، آب‌غوره، برنج، روغن حیوانی و خلال پسته تهیه می‌...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 15:33
تعداد بازدید: 1747
در گویش کتولی "کله کش" را جاده ی دامنه ی کوه که رو به بالاست میگویند. در موسیقی مقامی کتول "کله کش" به معنی آوازی است در اوج و بسیار بلند وکشیده که دارای حزنی نفس گیر و ژرف میباشد و در ردیف آوازی موسیقی کتول بعد از "هِرایی" و " راستِ مِقام " خوانده میشود. در لغت؛ این اسم مرکب از " کَلِّه " به معنی بلندی و بالایی و " کَش" ، بن مضارع از فعل...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:50
تعداد بازدید: 4009
آبگوشت بادمجان و کشک ترکیبات اصلی این غذا کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل است. پخت این غذا کمی دردسر دارد و به زمان زیادی برای پخت لازم دارد. اوماچ آش اوماچ آش یا آش عوماج یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کرمان است که سرشار از مواد معدنی و مغذی است. ترکیبات اصلی این آش را چغندر، عدس، پیاز،...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:43
تعداد بازدید: 1551
کاتوغ یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که طرفداران زیادی دارد. این غذا مانند دیگر غذاهای محلی این استان از ماهی تهیه می‌شود و مناسب علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از ماهی شور، تمبر هندی، سیب‌زمینی و پیاز و ادویه‌جات می باشد. زیبون این غذای لذیذ بر پایه ماهی طبخ می‌شود و در قشم محبوبیت بیشتری دارد. برای تهیه زیبون به ماهی، برنج، لی...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:18
تعداد بازدید: 1697
دمی لخلاخ لخلاخ معنای بوی خوش است. این غذا اصالتاً از سواحل عربی خلیج‌فارس آمده است و در طی سال‌ها در میان مردم جنوب جاافتاده است. مردم بوشهر این غذا را با ماهی‌هایی مثل هامور، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می‌کنند. مواد لارم برای تهیه این غذا ماهی، برنج، سیر، پیاز، کره یا روغن، شوید (شبت) است. گمنه گمنه یا للک یکی از غذاهای سنتی بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد (لرها به این ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 13:58
تعداد بازدید: 1403
صفحه 79 از 84ابتدا   قبلی   74  75  76  77  78  [79]  80  81  82  83  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه