|

ابراهیم قادری، هنرمند نامی موسیقی کردی امروز در سن ۹۰ سالگی در مهاباد درگذشت.

چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 16:00

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: «جبار رحمت‌زاده» مشهور به رحمتی، استاد آواهای مقامی خراسان‌رضوی در سن ۶۳ سالگی به علت ایست قلبی درگذشت.

چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 10:19

یکی از نوازندگان و پژوهشگران حوزه موسیقی نواحی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنعت موسیقی، این رویداد را روزنه‌ای برای معرفی موسیقی نواحی به مخاطبان جوان‌تر موسیقی ارزیابی کرد.

چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 10:05

معرفی دوتار مازندران به عنوان یک ساز مستقل و بومی این استان و متفاوت با دوتار خراسان و نشان دادن مراحل ساخت این ساز به بازدیدکنندگان سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی تهران، یکی از برنامه‌های سالن مازندران است که با حضور مهدی وظیفه‌شناس پژوهشگر موسیقی، سازنده و نوازنده دوتار اهل بهشهر انجام می‌شود.

دوشنبه، 28 آبان 1403 - 10:30

یادمان بخشی عیسی قلی‌پور با نام «شب بخشی» به همت انجمن موسیقی ایران و همکاری خانه موسیقی ایران و خانه هنرمندان ایران روز چهارشنبه ۲۳ آبان در سالن شهناز خانه هنرمندان برگزار شد.

شنبه، 26 آبان 1403 - 12:20

یادمان بخشی عیسی قلی‌پور از هنرمندان فقید موسیقی منطقه خراسان روز چهارشنبه ۲۳ آبان به همت انجمن موسیقی ایران در سالن شهناز خانه هنرمندان برگزار می‌شود.

دوشنبه، 21 آبان 1403 - 09:10

تنها خنیاگر موسیقی نواحی مازندران که میراث‌دار موسیقی اصیل مازندرانی و از مقامات و ریزمقامات آوازی و سازی مناطق شرقی استان است، گفت: همه دغدغه ما این است سنتی که از نسل‌های گذشته به ما رسیده با حمایت‌ها و هدایت‌های مناسب در سطح استان و کشور فراگیر شود.

دوشنبه، 21 آبان 1403 - 09:05

نخستین رویداد موسیقی نواحی جنوب کرمان به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان و با حضور ٩ گروه موسیقی از چهار شهرستان این منطقه شامگاه چهارشنبه در جیرفت برگزار شد.

دوشنبه، 21 آبان 1403 - 09:00

تازه ترین آلبوم وحید اسداللهی از نوازندگان شناخته شده موسیقی آذربایجان و حوزه نوازندگی «ناغارا» تازه‌ترین آلبوم خود را پیش روی مخاطبان قرار داد.

چهارشنبه، 09 آبان 1403 - 13:00

یکی از پژوهشگران و نوازندگان شناخته شده موسیقی نواحی منطقه خراسان با انتشار متنی از شرایط فعلی یکی از برگزیدگان جشنواره های موسیقی کشور انتقاد کرد.

دوشنبه، 07 آبان 1403 - 08:40
صفحه 1 از 31ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
آبگوشت قورمه در تهیه این غذا آبگوشت و خورشت قورمه‌سبزی با یکدیگر ترکیب می‌شوند، که البته هر چه هست مزه خاصی دارد! برای تهیه این غذا به گوشت، سبزی قورمه، سیب‌زمینی، پیازداغ، لوبیا قرمز، لیموعمانی و تخم‌مرغ نیاز دارید. عکس از سایت بیتوته سرداشی همدان این غذای سنتی از مفیدترین غذاهای همدان است. سرداشی یک نوع کباب است که خیلی زود آماده می‌شود و شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد؛ البته در ته...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 11:41
تعداد بازدید: 1142
خورش پسته کوهی از مهم‌ترین غذاهای سنتی استان کرمانشاه می‌توان به خورش پسته کوهی اشاره کرد. خورش ونوشک (پسته کوهی) را معمولاً با گوشت قرمز تهیه می‌کنند، البته می‌توانید از گوشت سفید هم استفاده کنید یا بسته به سلیقه خود, آن را کاملاً گیاهی طبخ کنید. عکس از سایت ایران کوک خورش خلال یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای کرمانشاه, خورش خلال است. خورشت خلال بادام که از گوشت، زرشک، دا...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 11:21
تعداد بازدید: 1103
شلکینه مهم‌ترین نان محلی کردستان شلکینه نام دارد که سوغات کردستان نیز هست. شلکینه را معمولاً بر روی ساج درست می‌کنند. برای تهیهٔ این نان از موادی مثل آرد، شیر، زردهٔ تخم‌مرغ، روغن محلی، شیرهٔ خرما یا انگور و زعفران دم‌کرده استفاده می‌شود. خورشت ریواس خورشت ریواس از غذاهای سنتی و محبوب استان کردستان به شمار می‌آید. برای تهیه این غذا اول پوست ریواس خام را جدا می‌کنند و آن را همراه ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:55
تعداد بازدید: 1232
خورشت تره کوهی ایلام یکی از غذاهای خوب و ارگانیک ایلام، خورشت تره کوهی است که درواقع غذایی مختص به غرب ایران است. خورشت تره کوهی ازلحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمه‌سبزی دارد. این غذا از گوشت گوسفندی، لوبیا سفید، لیمو، زعفران و سیب‌زمینی و انواع ادویه‌ها طبخ می‌شود. عکس از سایت تبرک تُرخینه این غذای سنتی در استان‌های کرمانشاه و کردستان نیز طبخ می‌شود و دارای مواد مغذی ب...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:39
تعداد بازدید: 1206
پیچاق قیمه اردبیل اردبیل همیشه به داشتن خورش‌های خوشمزه معروف بوده است. این غذای سنتی شباهت بسیاری به خورشت خلال کرمانشاه و خورشت قیمه دارد، تنها مورد اضافی در این خورشت خلال بادام و تخم‌مرغ است. همچنین در تهیه این خورشت خوشمزه از زردچوبه و زعفران سیار استفاده می‌شود. عکس از سایت نمناک سوتی پلو (شیر پلو) سوتی پلو از غذاهای سنتی و محلی استان اردبیل است. این غذای خوشمزه اکثراً ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:20
تعداد بازدید: 1149
سوپ بلغور این سوپ، یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهر ارومیه است و در زبان ترکی به آن ” یارما شوباسی” می‌گویند. دلیل مشهور بودن این غذا، داشتن فیبر فراوان و مواد مغذی در تهیه آن است که برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون سرطان پیشنهاد می‌شود. عکس از سایت دلگرم آش کلم ارومیه آش کلم ارومیه، یکی از آش‌های مشهور و خوشمزه زمستانی ارومیه‌ای است که با بلغور، برنج، پیاز، کلم‌برگ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:43
تعداد بازدید: 1241
جغوربغو جغوربغور (چغول پغول، جیغیر بیغیر) نوعی خوراک است که طبخ سریع و آسانی دارد و از غذاهای محلی و خاص زنجان به شمار می‌رود. البته ابن غذا در شیراز هم وجود دارد اما به آن، توتُوِی یا توتاب‌ه‌ای می‌گویند. این غذای سنتی خوشمزه متشکل از جگر سفید و سیاه, سیب‌زمینی, پیاز و ادویه است و البته گاهی هم بسته به سلیقه آن را در رب انار تفت می‌دهند. خورش (خورشت) آلوچه با مرغ این خورشت از اص...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:21
تعداد بازدید: 1222
قیمه نثار می‌دانستید قیمه نثار یک غذای قزوینی است؟ قیمه نثار یکی از لاکچری‌ترین غذاهای محلی استان قزوین است که حالا در تمام ایران پخته می‌شود. ممکن است در هر شهری مردم قیمه نثار را با دستور مورد نظر خودشان بپزند. اما در کل ترکیب اصلی این غذا همان ترکیبی است که همه ما از قیمه می‌شناسیم. خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک از دیگر موادی هستند که با هم تفت داده می‌شوند و همراه قیمه میل م...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:01
تعداد بازدید: 1255
طعم و عطر غذاهای سنتی مشهد که حاصل خوش سلیقگی مردم این منطقه است از یاد هیچ مسافری نخواهد رفت و جزیی از بهترین خاطرات هر مسافری است. پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از غذاهای محلی ایران است که در شهر مشهد پخته می‌شود. مخلوط نام برازنده‌ای برای این غذاست؛ پلو مخلوط در واقع ترکیبی از همان استانبولی و لوبیا پلو است. مواد اولیه این غذا گوشت، برنج، پیاز، هویج، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف است. هم...
شنبه، 11 دی 1400 - 16:08
تعداد بازدید: 1211
مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از اصیل‌ترین غذاهای مازندران است که خیلی هم اعیانی به شمار می‌رود. این غذا را معمولاً در مهمانی‌ها می‌پزند و در مجالس مهم سرو می‌شود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می‌کنند و با مواد مخصوص پر می‌کنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیاز داغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل می‌شود. به جای مرغ می‌توان از اردک یا خروس هم استفاده کرد. پختن ی...
شنبه، 11 دی 1400 - 15:01
تعداد بازدید: 1064
صفحه 73 از 77ابتدا   قبلی   68  69  70  71  72  [73]  74  75  76  77  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه