|

سرپرست گروه موسیقی مقامی کاشمر گفت: هنرمند کاشمری در دومین جشنواره منطقه‌ای موسیقی مقامی آوای کویر(شرق کشور) خوش درخشید.

چهارشنبه، 28 شهریور 1403 - 14:25

رییس اداره ثبت آثار تاریخی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: «مقام نوایی» در موسیقی شرق خراسان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت شد.

دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 14:13

دومین جشنواره منطقه‌ای موسیقی مقامی "آوای کویر" با حضور هنرمندانی از استان‌های شرق کشور در بیرجند آغاز به کار کرد.

یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 10:46

دومین جشنواره اقوام ایرانی شامل معرفی فرهنگ و آیین‌ها در پارک قلمستان شهر فارسان چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است.

یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 10:37

یکی از پژوهشگران و آهنگسازان موسیقی تالشی در تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های خود از اجرای چند برنامه پژوهشی حوزه موسیقی نواحی گیلان در کشور آلمان خبر داد.

یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 10:26

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر حمایت ناکافی از هنرمندان استان و برگزاری جشنواره های موسیقی در سطح منطقه گفت که حامی برگزاری برنامه های اینچنینی هستیم.

چهارشنبه، 21 شهریور 1403 - 10:16

سیداحمد پاداش به تازگی گروه «کوش» را با محوریت موسیقی اصیل و محلی دیارش تشکیل داده است. پاداش و اعضای گروهش چندی پیش اولین کنسرت رسمی خود را در تهران برگزار کردند. او می‌گوید: تلاشم این است که هنرمندان و نسل‌های مختلف را به فراگیری و اجرای آثار قومی، نواحی و آثاری که در حال از بین رفتن هستند، ترغیب کنم.

چهارشنبه، 21 شهریور 1403 - 09:10

فراخوان چهارمین جشنوارۀ موسیقی نواحی استان کرمان منتشر شد. این دوره از جشنواره که ویژۀ ساز «نی مَشکی» یا «نی‌انبان» است، در روزهای 28 و 29 شهریورماه در شهر بافت برگزار خواهد شد. هیچ محدودیت سنّی برای شرکت در این جشنواره که غیررقابتی است وجود ندارد. شرکت‌کنندگان باید حداکثر تا 18 شهریورماه فیلم آثار و مشخصات خود را به شماره تلفنی که در فراخوان آمده ارسال کنند.

شنبه، 17 شهریور 1403 - 10:44

انجمن موسیقی ایرانی فراخوان هفدهمین جشنواره منطقه‌ای موسیقی نواحی ایران با محوریت «ایران فرهنگی؛ طبقه‌بندی موسیقایی و تغییرات» را منتشر کرد.

پنجشنبه، 01 شهریور 1403 - 09:20

مسوول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قوچان گفت: ۱۲ اثر معنوی ناملموس همچون، موسیقی مقامی، گویش کردی کرمانجی و لالایی‌های کردی کرمانجی و … به ثبت رسیده است.

پنجشنبه، 25 مرداد 1403 - 09:14
صفحه 1 از 29ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
بلغور پلو ازجمله غذاهای سنتی استان خراسان جنوبی که دارای روغن‌زیتون، رب، بلغور، و عصارهٔ مرغ و گوشت است و ارزش غذایی بالایی دارد. بلغور پلو در مدت‌زمان نسبتاً کوتاهی آماده می‌شود و طعمی لذیذ دارد. قوروت بادمجان قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی استان خراسان و بیرجند است. برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد. منبغ: اتاقک عکس از: ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 15:53
تعداد بازدید: 1088
معروف‌ترین غذاهای سنتی استان سمنان سبزی‌پلو دامغانی، خورشت هویج و پسته، خلال پلو، ته‌چین گرمسار، چرتمه‌پلو، تاک‌پلو، ته‌چین کشمش و لپه سمنان، ته‌چین شهمیرزاد، مانی پلو و چلو گوشت هستند. خورشت هویج و پسته این غذای سنتی محبوبیت و شهرت فراوانی در سراسر کشور دارد. این غذا از ترکیب موادی مانند هویج، گوشت سینهٔ مرغ، پیاز، زعفران، نمک، فلفل، شکر، آب‌غوره، برنج، روغن حیوانی و خلال پسته تهیه می‌...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 15:33
تعداد بازدید: 1061
در گویش کتولی "کله کش" را جاده ی دامنه ی کوه که رو به بالاست میگویند. در موسیقی مقامی کتول "کله کش" به معنی آوازی است در اوج و بسیار بلند وکشیده که دارای حزنی نفس گیر و ژرف میباشد و در ردیف آوازی موسیقی کتول بعد از "هِرایی" و " راستِ مِقام " خوانده میشود. در لغت؛ این اسم مرکب از " کَلِّه " به معنی بلندی و بالایی و " کَش" ، بن مضارع از فعل...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:50
تعداد بازدید: 2203
آبگوشت بادمجان و کشک ترکیبات اصلی این غذا کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل است. پخت این غذا کمی دردسر دارد و به زمان زیادی برای پخت لازم دارد. اوماچ آش اوماچ آش یا آش عوماج یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کرمان است که سرشار از مواد معدنی و مغذی است. ترکیبات اصلی این آش را چغندر، عدس، پیاز،...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:43
تعداد بازدید: 909
کاتوغ یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که طرفداران زیادی دارد. این غذا مانند دیگر غذاهای محلی این استان از ماهی تهیه می‌شود و مناسب علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از ماهی شور، تمبر هندی، سیب‌زمینی و پیاز و ادویه‌جات می باشد. زیبون این غذای لذیذ بر پایه ماهی طبخ می‌شود و در قشم محبوبیت بیشتری دارد. برای تهیه زیبون به ماهی، برنج، لی...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 14:18
تعداد بازدید: 1034
دمی لخلاخ لخلاخ معنای بوی خوش است. این غذا اصالتاً از سواحل عربی خلیج‌فارس آمده است و در طی سال‌ها در میان مردم جنوب جاافتاده است. مردم بوشهر این غذا را با ماهی‌هایی مثل هامور، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می‌کنند. مواد لارم برای تهیه این غذا ماهی، برنج، سیر، پیاز، کره یا روغن، شوید (شبت) است. گمنه گمنه یا للک یکی از غذاهای سنتی بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد (لرها به این ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 13:58
تعداد بازدید: 979
خورشت سیب خورشت سیب از غذاهای لذیذ و مغذی لرستان است که در تهیه آن از شیره انگور گوشت گوسفند و نشاسته ذرت استفاده می‌شود. همچنین وجود سیب در این خورشت طعم بسیار خاصی به آن می‌دهد. خورشت قلیه ترش پرطرفدارترین غذای استان لرستان خورش قلیه ترش است؛ این خورشت به “کلیه‌ترش” هم معروف است که از گوشت سیب‌زمینی و رب انار تهیه می‌شود. بسته به سلیقه خود می‌توانید از گوشت مرغ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 13:22
تعداد بازدید: 1022
آش رشته این غذا از غذاهای سنتی ایرانی است که در همه‌جا طرفدار دارد و پخته می‌شود و همه مزه آن را در طعم‌های مختلف چشیده‌اند. مواد اولیه‌اش، لوبیاچیتی، نخود، عدس، لوبیا سفید، رشتهٔ آش، پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ، کشک است و در تهران طرفداران بسیاری دارد. دمی بلغور جو یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ می‌شود و شامل حبوبات و سبزی‌های فراوان است. قورمه‌سبزی ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:39
تعداد بازدید: 936
آبگوشت دودار (دوگوله دودار) آبگوشت دوگوله دودار که به آبگوشت کشت یا آبگوشت دوغ‌ دار نیز معروف است، یکی از غذاهای محلی و سرشار از انرژی استان مرکزی است؛ در تهیه این غذای سنتی از گوشت آبگوشتی، نخود، لوبیا سفید، بادمجان سرخ‌شده، پیاز، کشک، سیر، نمک، روغن، زردچوبه و نعناع استفاده می‌شود. عکس از سایت نم نمک آش خیار این غذا در زمره مغذی‌ترین غذاهای ایرانی قرار می‌گیرد. در تهیه این ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:24
تعداد بازدید: 1016
آبگوشت قنبید یا کلم‌قمری معروف‌ترین غذای محلی قم, آبگوشت قنبید است؛ قنبید از کلمهٔ قمنبید (نبات قم)، گرفته‌شده است. آبگوشت قنبید بسیار خوش‌طعم بوده و مواد لازم برای تهیه آن نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، قنبید، لیموعمانی، گوجه‌فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه است. آش قونیه، ماش ماشک و ماشاب از دیگر غذاهای محلی این استان هستند. منبع: اتاقک
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:09
تعداد بازدید: 1099
صفحه 69 از 74ابتدا   قبلی   64  65  66  67  68  [69]  70  71  72  73  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه