|

غذاهای محلی خراسان جنوبی

یکشنبه, 12 دی,1400 - 15:53
تاریخ، سنت و فرهنگ این خطه از ایران قدمتی دور و دراز دارد. این استان هم مانند هر استان دیگری فرهنگ غذایی مخصوص به خود را دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست.
 غذاهای محلی خراسان جنوبی

هزارک -

بلغور پلو

ازجمله غذاهای سنتی استان خراسان جنوبی که دارای روغن‌زیتون، رب، بلغور، و عصارهٔ مرغ و گوشت است و ارزش غذایی بالایی دارد. بلغور پلو در مدت‌زمان نسبتاً کوتاهی آماده می‌شود و طعمی لذیذ دارد.

قوروت بادمجان

قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی استان خراسان و بیرجند است. برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد.

 

منبغ: اتاقک

عکس از: مؤسسه فرهنگی هنری خراسان ـ سایت باهم یاد بگیریم

 

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: