|

غذاهای محلی اردبیل

یکشنبه, 12 دی,1400 - 10:20
غذاهای محلی اردبیل که دارای سابقهٔ تاریخی هستند، امروزه یکی از جاذبه‌های گردشگری این استان به شمار می‌آیند.
غذاهای محلی اردبیل

هزارک -

 

پیچاق قیمه اردبیل

اردبیل همیشه به داشتن خورش‌های خوشمزه معروف بوده است. این غذای سنتی شباهت بسیاری به خورشت خلال کرمانشاه و خورشت قیمه دارد، تنها مورد اضافی در این خورشت خلال بادام و تخم‌مرغ است. همچنین در تهیه این خورشت خوشمزه از زردچوبه و زعفران سیار استفاده می‌شود.

 

عکس از سایت نمناک

 

سوتی پلو (شیر پلو)

سوتی پلو از غذاهای سنتی و محلی استان اردبیل است. این غذای خوشمزه اکثراً در چهارشنبه‌سوری‌ها سرو می‌شود. این غذا متشکل از برنج، شیر، گلاب، هل و روغن است. شما می‌توانید سوتی پلو را با انواع خورشت‌های شیرین میل کنید.

 

عکس از سایت نمناک

از دیگر غذاهای محبوب اردبیل می‌توان به آش دوغ, آش میوه و کشمش‌پلو اشاره نمود.

 

 

منبع: اتاقک

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: