|

غذاهای محلی زنجان

یکشنبه, 12 دی,1400 - 09:21
زنجان از شهرهای سردسیر ایران است و دارای انواع غذا و آش و شیرینی سنتی در فرهنگ قدیمی‌اش است.
غذاهای محلی زنجان

هزارک -

 

جغوربغو

جغوربغور (چغول پغول، جیغیر بیغیر) نوعی خوراک است که طبخ سریع و آسانی دارد و از غذاهای محلی و خاص زنجان به شمار می‌رود. البته ابن غذا در شیراز هم وجود دارد اما به آن، توتُوِی یا توتاب‌ه‌ای می‌گویند. این غذای سنتی خوشمزه متشکل از جگر سفید و سیاه, سیب‌زمینی, پیاز و ادویه است و البته گاهی هم بسته به سلیقه آن را در رب انار تفت می‌دهند.

 

خورش (خورشت) آلوچه با مرغ

این خورشت از اصلی‌ترین غذاهای سنتی زنجان به شمار می‌آید. عطر و بوی این غذا به دلیل داشتن آلو مست‌کننده است و دهان همه را آب می‌اندازد. آلوی استفاده‌شده در این خورشت, آلوی برغان است که به همراه مرغ و پیاز و رب و دیگر مخلفات پخته می‌شود.

 

 

 

منبع: اتاقک

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: