|

در این قسمت از برنامه به گفتگو صادق چراغی با آقای پرویز عبداللهی خنیاگر مازندرانی و نوازنده ساز های بادی، هوا صدا در بخش دوم خواهیم پرداخت.

ئایشی گول، حمه ی په تیان 1) ئای..... ئاواتایشی گول ده لی - وئه ستیریک هه لدى، وله لایه که کاوله په نی ، کورته رازوو ، خوله ئایشی گولی و قه له نده رووبابان ويران.... ده کوتن ونایکه نی.... هه رکه سانیکی و خه به ری عاره ب و عاره به سواره که م بو بینی، دیده می عالقه وگواره،وكرمه کی،ده زیراو ،ده گه ل چه نگالی ده ژیر چه نی ،بیتو عاره ب و عاره به س واره که ی من بيته وه له سه ته ری،کاوله يه مه نی ،ئه...
دوشنبه، 20 دی 1400 - 10:35
تعداد بازدید: 1347
استاد در سال 1350 یا 1351 به مدت یک ماه در اردوهای رامسر به دانش‌آموزان منبت تدریس می‌کند و تدریس وی موفقیت‌آمیز بوده است اما در سال‌های بعد چون کم‌لطفی مسئولان اداره فرهنگ و هنر آن زمان را می‌بیند که می‌گویند هزینه سفر را خود بپردازد از این نظر این استاد از رفتن اردوی رامسر چشم‌پوشی می‌کند. سینی کار استاد حیدرپناه پشت سینی نام سازنده و تاریخ اسفند 1366 آمده است. (تاریخ عکس‌برداری: 31...
دوشنبه، 20 دی 1400 - 09:57
تعداد بازدید: 1384
برخی از بازى‌هاى محلی استان خوزستان عبارتند از: ابوامح جیم، ارکُم بَرکُم، استپ،اَلختربازی، الک چوب، بدواشیح، بَردبَرد گرکی، تشتک‌بازی، تنورتنور، تیرلش‌بازی، چقّه، چوب توپه، چوب معده، چوب و کلید، حَتَّ حَلُول، خاک ماله، خش بیزار، داژوال، دال پران، دور هرسیه، سَرمامک، سُک‌سُک، سواره و پیاده، شرده، شنگ، طناب‌بازی، عیسى‌بازی، ننگ‌بازی، قاوان، قلعه ٔ شاه مال من است، کروچ، کشت مایه، گال، گروک‌بازی، گل‌...
دوشنبه، 20 دی 1400 - 09:12
تعداد بازدید: 1351
خه ج وسيامند 1) بابی..... خه جی وبا .....بی س یامه ندی برا...... بوون... با .... بی خه جی حه وت کوری بوون بابی سیامندی حه وت کچی بون، خه ج و سیامه ند، موبته لای بالای یه ک ترده بوون، ئا... ها...ری... س يا.. مه ند هه می ده بژاردن که بخودای ده ردین سپی وچازانه وله گل مه لمای مه ندیل وبه سهروردین پانه وده نیاردنه وكن برای ده خه جی ئه من حه وت خوشکم هه ن ده یانده م به حه وت برایا....نه وئه من ...
شنبه، 18 دی 1400 - 16:10
تعداد بازدید: 1223
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل ۱۵ دی‌ماه اظهار کرد: نظر به اهمیت بازی‌های بومی و محلی در پرورش جسم و ذهن، ایجاد شور و نشاط و انتقال ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی به کودکان و نوجوانان و لزوم حفظ این بازی‌ها به‌عنوان میراث معنوی ارزشمند و گران‌بها، سومین مهرواره بازی‌های محلی باهدف آشنایی اعضای کانون استان با بازی‌های بومی و محلی برگزار شد.زعفر احدزاده اهداف برگزاری مهرواره بازی‌...
شنبه، 18 دی 1400 - 15:55
تعداد بازدید: 1021
نائب علی صحرا روشن (فرزند استاد نیاز علی صحرا روشن) نوازنده، خواننده و مقام‌دان موسیقی شمال خراسان که سرپرستی گروه‌های «صحرا روشن» و «طرقه» را به عهده دارد، یکی از آخرین بازماندگان بخشی‌های منطقه است. او همواره با همراهی خان‌محمد آدینه‌پور (نوازنده قشمه و موسیقی‌دان شمال خراسان) در جشنواره‌ها و محافل به اجرای برنامه می‌پردازد. آدینه‌پور که دارای مدرک درجه یک هنری (دکترا) اس...
شنبه، 18 دی 1400 - 10:16
تعداد بازدید: 1311
ابیانه نقطه ‏ای خوش منظره و خوش آب و هوا که دارای موقعیت طبیعی مساعد و نیز قدمت تاریخی چهار هزار ساله می باشد. در دوره صفویه، هنگامی که شاهان صفوی برای ییلاق به نطنز می ‏رفتند، بسیاری از نزدیکان آنها و درباریان ترجیح می ‏دادند در این روستا اقامت نمایند. به اعتبار معماری بومی و بناهای تاریخی پرتنوع آن، از روستاهای مشهور ایران است. ابیانه با آب و هوای معتدل، دارای موقعیت...
چهارشنبه، 15 دی 1400 - 09:54
تعداد بازدید: 1554
مختوم قلی فراغی – بخش دوم ؛ امام حسن و امام حسین - مختوم قلی سندان قورقار يوره گيم - حق يانيند مقبول بولسين ديله گيم - حسن حسين عرشي كرسي گره گيم كربلا ده شهيد اتدينگ سن دنيا ترجمه : - اي مختوم قلي، دلم از تو مي ترسد - بلكه در نزد حق حاجتم مستجاب گردد - حسن و حسين، عرش عالم را طلب مي‌كنم - اي دنيا، توآنان را در كربلا شهيد كردي شاعر در شعر (زر اولماز ) به...
دوشنبه، 13 دی 1400 - 14:24
تعداد بازدید: 1407
اوجیزک اوجیزک همان آبگوشت محلی سیستان است که گوشت ندارد. این غذا تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویهٔ اصلی این غذا آچار (نوعی ادویه محلی) است. برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحاً روغن محلی)، پیاز، آب، سیب‌زمینی و آچار نیاز دارید. البته در نوعی دیگر از این غذا به آن تخم‌مرغ هم اضافه می‌کنند. منبع: اتاقک عکس از: سایت کوک پد
یکشنبه، 12 دی 1400 - 16:51
تعداد بازدید: 1420
ماش پلو ماش پلو از دیگر غذاهای محلی گلستان به شمار می‌رود که به دلیل سادگی معمولاً به‌عنوان پیش‌غذا نیز استفاده می‌شود. این پلو با ماش، برنج، گوشت چرخ‌کرده، زعفران، پیاز، روغن‌زیتون، نمک و روغن تهیه می‌شود. چکدرمه یا ترکمن پلو چَک دُرمَه، نام غذایی ترکمنی به معنی بِکش وانَستا! یا سِرو کن و معطل نکن! چون خوشمزه است. این غذا ازنظر پخت و مواد آن نزدیک به استامبولی پلو نزد فارس‌...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 16:32
تعداد بازدید: 1331
صفحه 71 از 77ابتدا   قبلی   66  67  68  69  70  [71]  72  73  74  75  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه