|

دوستان و دوست‌داران منصوره ثابت‌زاده به پاس قدردانی از تلاش‌های او در عرصه موسیقی نواحی ایران، در حوزه هنری گرد هم آمدند و با بیان خاطرات و روایاتی از او تلاشش در این عرصه را پاس نهادند.

مقدمه: در این قسمت از مجموعه مقالات طب سنتی و عامیانه ایران، به بررسی استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری های عمومی می پردازیم. جغرافیای گسترده و شرایط آب و هوایی متنوع فلات ایران، امکان رشد گیاهان فراوانی را فراهم می آورد که بسیاری از آنان واجد اثرات دارویی هستند. اقلیم خشک و نیمه خشک و همچنین کوهستانی بودن بخش عمده ای از ایران موجب آن شده که مقدار مواد شیمیایی و دارویی موجود در گیاهان ای...
دوشنبه، 15 آبان 1402 - 09:58
تعداد بازدید: 915
آغوز کوکو ’āquz kuku. گردوی ساییده‌شده: سیصد گرم، تخم‌مرغ: پنج عدد، پیاز رنده‌شده: یک عدد، نیشکر: سه قاشق غذاخوری،کره، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم. گردوی ساییده‌شده را با پیاز، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنند و هم‌می‌زنند. موادّ کوکو را در روغن داغ سرخ می‌کنند. پس از سرخ‌شدن یک روی کوکو آن را برمی‌گردانند. نیشکر را در یک پیمانه آب حل می‌کنند. مخلوط نیشکر و آب را به کوکو...
شنبه، 13 آبان 1402 - 09:30
تعداد بازدید: 1437
در این کلیپ به معرفی آواز شاه نامه خوانی کهگیلویه و بویر احمد از استاد کوروش رضوانی فر را تماشا می کنیم. منبع: هزارک عکس تیتر: جناب موزیک
شنبه، 13 آبان 1402 - 09:25
تعداد بازدید: 1207
بیج بیج bij bij. (مازندران) واویشکا vāviꞎkā. (گیلان). گوشت چرخ‌شده: پانصد گرم، پیاز: سه عدد متوسّط، ربّ گوجه: دو قاشق غذاخوری، آب‌نارنج: دو قاشق غذاخوری، گوجه‌فرنگی: چهار عدد، روغن: سه قاشق غذاخوری، کره: یک قاشق غذاخوری، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم. پیازهای خلال‌شده را سرخ کرده، به آن زردچوبه می‌زنند و همراه با آن گوشت را تفت می‌دهند. ربّ‌گوجه، گوجه‌فرنگی رنده‌‌شده و نصف پیمانه آب به آ...
چهارشنبه، 10 آبان 1402 - 09:18
تعداد بازدید: 828
در این قسمت از برنامه به معرفی خاندان تبرک تاج از شهرستان سرخس خواهیم پرداخت. پژوهشگر و کارشناس: غفور محمدزاده گوینده: لیدا شیرازی تهیه کننده و نویسنده: زهرا صادق زاده
چهارشنبه، 10 آبان 1402 - 09:15
تعداد بازدید: 965
به نقل از روابط عمومی پروژه، «فاروق» عنوان فیلم مستندی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی رضا حامدی‌خواه است که به زندگی، آثار و هنر محمدفاروق کیانی‌پور به عنوان گنجینه زنده بشری و استاد حرکات آیینی تربت‌جام می‌پردازد. این فیلم مستند ۵۰ دقیقه‌ای علاوه‌بر زندگی و آثار فاروق کیانی به زوایای پیدا و پنهان عرفان شرق خراسان که بر مبنای اندیشه‌های عارف بزرگ شیخ احمد جامی در موسیقی، شعر و آیین‌های ...
ﺳﻪشنبه، 09 آبان 1402 - 14:04
تعداد بازدید: 584
گلستان، سرزمین برادری و کانون همدلی اقوام است. ما غذا، پوشاک، صنایع دستی و آداب و رسوم بسیاری از اقوام ساکن استان گلستان رامی شناسیم اما در بطن موسیقی آنها وارد نشده ایم. موسیقی ترکمنی، یکی از آن گنجینه های بزرگ است که هم زیبایی دارد، هم پیچیدگی و هم اصالت و فخامت... مردم ترکمن صحرا، در غم ها و شادی هایشان موسیقی دارند. عاشقانه هایشان با موسیقی روایت شده و درعین حال موسیقی حماسی دارند. با حضور پرر...
دوشنبه، 08 آبان 1402 - 11:29
تعداد بازدید: 926
در این کلیپ به معرفی پیرامون مقام (قِص) جنگ نامه و آواز جنگ نامه کهگیلویه و بویر احمد از استاد کوروش رضوانی فر را تماشا می کنیم. منبع: هزارک عکس تیتر: نیک موزیک
دوشنبه، 08 آبان 1402 - 09:17
تعداد بازدید: 1151
موسیقی لرستان از دیرباز به دلیل بار محتوایی مناسب همواره مورد توجه علاقه مندان در این حوزه بوده و خوانندگان و نوازنندگان مطرحی را به جامعه موسیقیایی کشور تحویل داده است. شادی، عزا، بزم، رزم، کوچ، شیردوشی دام، بدرقه، استقبال، حین کار و دیگر مناسبت ها در لرستان حامل موسیقی و اشعار متفاوتی است که هر شنونده ای را مجذوب خود می کند و بیانگر اصالت و تمدن موسیقی در این سرزمین کهن می باشد. موسیقی لرس...
شنبه، 06 آبان 1402 - 11:16
تعداد بازدید: 1304
تام‌‌پلا tām pǝlā. ‌ برنج: شش پیمانه، گوشت مغز ران گوسفند یا مرغ: یک کیلوگرم، کشمش پلویی: سیصد گرم، کره محلّی ذوب‌شده: دویست‌وپنجاه گرم، زعفران ساییده‌شده: یک سوم قاشق چای‌خوری، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، پیاز: چهار عدد، دارچین: یک قاشق چای‌خوری، زیره: دو قاشق مربّاخوری، روغن: به میزان لازم، گلاب: نصف استکان. برنج را پنج ساعت در آب می‌خیسانند. روی قطعات گوشت مقداری نمک، دارچین، زیره، پ...
شنبه، 06 آبان 1402 - 11:15
تعداد بازدید: 729
صفحه 32 از 81ابتدا   قبلی   27  28  29  30  31  [32]  33  34  35  36  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه