|

غذاهای محلی تهران

یکشنبه, 12 دی,1400 - 12:39
تهران شهر بزرگی است و فرهنگ‌های مختلفی در آن زندگی می‌کنند؛ همین فرهنگ و سنت‌های متفاوت باعث شده غذاهای سنتی و محلی بسیاری در این شهر پدید آید.
غذاهای محلی تهران

هزارک -

آش رشته

این غذا از غذاهای سنتی ایرانی است که در همه‌جا طرفدار دارد و پخته می‌شود و همه مزه آن را در طعم‌های مختلف چشیده‌اند. مواد اولیه‌اش، لوبیاچیتی، نخود، عدس، لوبیا سفید، رشتهٔ آش، پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ، کشک است و در تهران طرفداران بسیاری دارد.

دمی بلغور جو

یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ می‌شود و شامل حبوبات و سبزی‌های فراوان است.

قورمه‌سبزی و خورشت قیمه نیز از غذاهای محلی تهران بشمار می‌روند هرچند که در کل کشور مورداستفاده همه هستند.

 

منبع: اتاقک

 

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: