|

غذاهای محلی قزوین

یکشنبه, 12 دی,1400 - 09:01
با وجود اینکه قزوین یکی از استان‌های کوچک کشورمان است، غذاهای سنتی و جاذبه‌های دیدنی زیادی دارد. تعدادی از این غذاها را در ادامه به شما معرفی می‌کنیم.
غذاهای محلی قزوین

هزارک -

 

قیمه نثار

می‌دانستید قیمه نثار یک غذای قزوینی است؟ قیمه نثار یکی از لاکچری‌ترین غذاهای محلی استان قزوین است که حالا در تمام ایران پخته می‌شود. ممکن است در هر شهری مردم قیمه نثار را با دستور مورد نظر خودشان بپزند. اما در کل ترکیب اصلی این غذا همان ترکیبی است که همه ما از قیمه می‌شناسیم.

خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک از دیگر موادی هستند که با هم تفت داده می‌شوند و همراه قیمه میل می‌شود.

 

 

آش دوغ قزوینی

آش دوغ هم از دیگر غذاهای محلی قزوینی است که به احتمال زیاد تا به حال آن را امتحان کرده‌اید. انواع حبوبات مثل لوبیا قرمز، عدس و نخود، برنج را همراه با دوغ چکیده حسابی می‌پزند تا آش دوغ آماده شود. مثل همه آش‌های دیگر از سیر داغ و پیاز داغ هم برای تزئین و خوشمزه شدن آش استفاده می‌شود.

 

 

 

مشکوفی قزوین

مشکوفی یکی از دسرهای مشترک بین استان قزوین و مازندران است. نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می‌سازد. مشکوفی دسری شبیه به ژله است اما نسبت به آن بسیار خوشمزه‌تر است.

 

 

 

منبع: اتاقک

عکس از: سایت نمناک

 

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: