پنجشنبه, 30 مرداد,1404
اخبار
گفتمان
گفتگو
یادداشت
پرتره
معرفی آثار
معرفی چهره
هنر اقوام
موسیقی اقوام
هنرهای سنتی
آیین و نمایش اقوام
سبک زندگی اقوام
جامه و لباس
غذا/ سفره اقوام
اقامت و اسکان
آداب و رسوم
معماری
ادبیات اقوام
شعر
افسانه/داستان
ضرب المثل
آوا نما
فیلم
پادکست
عکس
صدا
|
اخبار
+
گفتمان
گفتگو
یادداشت
-
پرتره
معرفی آثار
معرفی چهره
+
هنر اقوام
موسیقی اقوام
هنرهای سنتی
آیین و نمایش اقوام
+
سبک زندگی اقوام
جامه و لباس
غذا/ سفره اقوام
اقامت و اسکان
آداب و رسوم
معماری
+
ادبیات اقوام
شعر
افسانه/داستان
ضرب المثل
+
آوا نما
فیلم
پادکست
عکس
صدا
معرفی چهره
پرتره
معرفی چهره
عیسی فیوج
عیسی فیوج، خنیاگر برجسته موسیقی منطقه کتول؛ متولد ۱۳۰۷ – درگذشت ۱۳۸۷
عیسی فیوج
خدیجه رزداری
شاهمیرزا مرادی
خلیفه نظرلی محجوبی
غلام مارگیری
قادر عبدالله زاده (قال مره)
شیرمحمد اسپندار
غلامحسین سمندری
محمدحسین یگانه
چنگیز عبدیپور، آهنگری از جنس هنر و عرفان + فیلم
روح زندگی در سرپنجههای خنیاگران خراسان
چهره های زمان (استاد عیسی قلی پور)
به بهانه نزدیک شدن به نوروز با نوازنده دهل کشورمان آشنا شوید + فیلم و عکس
استاد حاج قربان سلیمانی
کوروش اسدپور
فیلم| کوکِ ساز «قیچک» بر نُت خشکسالی سیستان
استاد عبدالرئوف برنا + فیلم
خالو خدر + فیلم
استاد سید تیمور مهرابی
معرفی نوازنده کرنا از دیار چهارمحال بختیاری + فیلم
احمد علیشرفی؛ آنکه دلش را در نیانبان مینواخت/ چه حیف که دیگر صدای ساز زدنش را نمیشنویم (فیلم)
استاد کوروش رضوانی فر
استاد حاج غلام لشنی زند
صدایی از سیاهچادرهای بختیاری
معرفی استاد محمد درپور و گنجینه نغمه های نایاب خراسانی
به یاد عثمان محمدپرست (۱۳۰۷ –۱۴۰۱)
شرح مختصری از زندگی استاد محمد اشرف سربازی
ماجد شهریاری
هاشم معارفی
جعفرعلی نوری
محمدرضا یکزمان
غلامعلی یکزمان
بهرام منبتی
غلام حسین حیدرپناه
غذاهای محلی مشهد
طعم و عطر غذاهای سنتی مشهد که حاصل خوش سلیقگی مردم این منطقه است از یاد هیچ مسافری نخواهد رفت و جزیی از بهترین خاطرات هر مسافری است. پلو مخلوط پلو مخلوط یکی از غذاهای محلی ایران است که در شهر مشهد پخته میشود. مخلوط نام برازندهای برای این غذاست؛ پلو مخلوط در واقع ترکیبی از همان استانبولی و لوبیا پلو است. مواد اولیه این غذا گوشت، برنج، پیاز، هویج، رب گوجه فرنگی و ادویههای مختلف است. هم...
شنبه، 11 دی 1400 - 16:08
تعداد بازدید: 2004
غذاهای محلی مازندران
مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از اصیلترین غذاهای مازندران است که خیلی هم اعیانی به شمار میرود. این غذا را معمولاً در مهمانیها میپزند و در مجالس مهم سرو میشود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی میکنند و با مواد مخصوص پر میکنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیاز داغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل میشود. به جای مرغ میتوان از اردک یا خروس هم استفاده کرد. پختن ی...
شنبه، 11 دی 1400 - 15:01
تعداد بازدید: 1724
غذاهای محلی یزد
کوفتههای یزدی درست که کوفته یکی از غذاهای معرف تبریزی است اما در شهرهای دیگری مثل یزد هم کوفته به عنوان غذاهای محلی پخته میشود. یزدیها چهار جور کوفته دارند: کوفته لپه، کوفته برنجی، کوفته هویج و کوفته نخودچی. در کل این کوفتهها شبیه همان کوفته تبریزی هستند با این تفاوت که در هرک دام یکی از مواد اولیه متفاوت است. نام هر یک از این غذاها نشان میدهد که کدام مواد اولیه در آنها متفاوت است. ...
شنبه، 11 دی 1400 - 14:05
تعداد بازدید: 2040
غذاهای محلی استان فارس
کلم پلو در شیراز از هر کسی سراغ غذاهای شیرازی را بگیرید، کلم پلو را به شما معرفی میکند. معروفترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویههای مختلفی در پخت این غذا استفاده میشود. همین سبزیجات و ادویهها هستند که دلیل اصلی تغییر طعم و مزه کلم پلوی آشپزهای مختلف میشوند. یادتان باشد کلم پلو را حتما با سالاد شیرازی نوش جان ...
شنبه، 11 دی 1400 - 13:01
تعداد بازدید: 1646
غذاهای محلی اصفهان
بریانی شکمگردی در اصفهان یکی از اصلیترین جاذبههای تفریحی و گردشگری است. این موضوع را وقتی متوجه میشوید که برای خوردن بریانی ساعتها در صف رستورانهای نزدیک به سیوسهپل ایستاده باشید و انتظار بکشید. اما وقتی نوبت به شما رسید میبینید که این انتظار ارزشش را داشت. ترکیب گوشت گوسفند، جگر سفید، نان سنگک و سبزی خوردن تازه تبدیل به غذایی کمنظیر به نام بریانی میشود. اگر رژیم گیاهخواری داری...
شنبه، 11 دی 1400 - 11:46
تعداد بازدید: 1762
غذاهای محلی آذربایجان شرقی
کوفته تبریزی درست است که کوفته یک غذای بینالمللی است اما بدون شک کوفته تبریز یکی از خوشمزهترین کوفتههای دنیاست. تبریزیها کوفتهها را در اندازههای متوسط یا خیلی بزرگ میپزند. این غذا یکی از غذاهای رسمی و مجلسی تبریزیهاست. این کوفتههای پرطرفدار که به عنوان میراث ناملموس ملی هم ثبت شدهاند از گوشت، لپه، برنج و سبزیهای خوش بو درست میشود. فرقی نمیکند در کدام شهر ایران زندگی میکنید هر ...
شنبه، 11 دی 1400 - 10:57
تعداد بازدید: 2063
غذاهای محلی گیلان
باقالاقاتق از اسم باقلاقاتق میتوان حدس زد که عضو اصلی آن نوعی باقالی است. سیر که یکی از اعضای همیشگی غذاهای گیلانی است، در باقلاقاتق هم خودنمایی میکند. در تخم مرغ و شوید از دیگر مواد تشکیل دهنده باقلاقاتق هستند. این غذای محلی ایران را هم میتوانید به عنوان پیش غذا صرف کنید و هم با برنج به عنوان غذای اصلی. میرزاقاسمی از دیگر غذاهای پرطرفدار خطه شمال میتوانیم میرزا قاسمی ر...
شنبه، 11 دی 1400 - 09:55
تعداد بازدید: 1738
غذاهای محلی خوزستان
قلیه ماهی قلیه ماهی یکی از غذاهای معروف استان بوشهر هستش که همه آن را به عنوان یکی از لذیذترین خورشت های جنوب کشورمان میشناسند. این خورشت را با ماهیهای جنوبی، سبزی معطر و تمبر هندی میپزند. در اصل قلیه ماهی باید ترکیبی از دو طعم ترشی و تندی را همزمان داشته باشد. اما هر خانوادهای بر اساس ذائقه خودش، این غذا را با ترشی و تندی دل خواهش میپزد. سمبوسه سمبوسه را اصطلاحاً یک غذ...
چهارشنبه، 08 دی 1400 - 15:14
تعداد بازدید: 2083
فرهنگ موسیقیایی بوشهر
10 بهمن سال 1390 در فرهنگ موسیقیایی مذهبی بوشهر سه سازدمام و سنج و بوق نقش بنیادین دارند به نظر میرسد به لحاظ نمادشناسی ساز دمام بیانگر حرکت سم اسبان و سنج نماد چکاچکا شمیشیرها است و ونفیر بوق شیپور جنگ در میدان کارزار است .
چهارشنبه، 08 دی 1400 - 14:10
تعداد بازدید: 2406
اهل بیت در اشعار قوم ترکمن (بخش اول؛ حضرت علی)
مختوم قلی فراغی – بخش اول؛ حضرت علی امام علي (ع) و اهل بيت آن حضرت، در نزد قوم تركمن با عشق، ارادت و اخلاص همراه است. از ديدگاه اهل سنت تركمن امام علي (ع)، بهعنوان خليفه چهارم اسلام و داماد مكرم رسول الله (ص) است كه همواره از طفوليت تا مرگ در كنار پيامبر بوده و با دشمنان اسلام جنگيده و براي گسترش دين مبين اسلام از هيچ كوششي دريغ نكرده است. آن حضرت به عنوان همسر وفادار فاطمه زهرا (س) و پدر ...
چهارشنبه، 08 دی 1400 - 10:08
تعداد بازدید: 2220
صفحه 85 از 88
ابتدا
قبلی
79
80
81
82
83
84
[85]
86
87
88
بعدی
انتها