|

غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

یکشنبه, 12 دی,1400 - 16:51
دام‌پروری به‌صورت گسترده‌ای در سیستان و بلوچستان رواج دارد، بنابراین شالودهٔ اصلی غذاهای سیستانی را گوشت تشکیل می‌دهد.
 غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

هزارک -

اوجیزک

اوجیزک همان آبگوشت محلی سیستان است که گوشت ندارد. این غذا تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویهٔ اصلی این غذا آچار (نوعی ادویه محلی) است. برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحاً روغن محلی)، پیاز، آب، سیب‌زمینی و آچار نیاز دارید. البته در نوعی دیگر از این غذا به آن تخم‌مرغ هم اضافه می‌کنند.

 

 

 

 

منبع: اتاقک

عکس از: سایت کوک پد

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: