اوجیزک
اوجیزک همان آبگوشت محلی سیستان است که گوشت ندارد. این غذا تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویهٔ اصلی این غذا آچار (نوعی ادویه محلی) است. برای پخت اوجیزک به گوجه، روغن (ترجیحاً روغن محلی)، پیاز، آب، سیبزمینی و آچار نیاز دارید. البته در نوعی دیگر از این غذا به آن تخممرغ هم اضافه میکنند.
منبع: اتاقک
عکس از: سایت کوک پد
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز