|

غذاهای محلی استان هرمزگان

یکشنبه, 12 دی,1400 - 14:18
استان هرمزگان با طبیعت جادویی و حیرت‌انگیزش، از خوش‌منظرترین استان‌هایی ست که افزون بر دیدنی‌هایی بی‌شمار، غذاهای محلی فوق‌العاده لذیذی دارد.
غذاهای محلی استان هرمزگان

هزارک -

کاتوغ

یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که طرفداران زیادی دارد. این غذا مانند دیگر غذاهای محلی این استان از ماهی تهیه می‌شود و مناسب علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارت است از ماهی شور، تمبر هندی، سیب‌زمینی و پیاز و ادویه‌جات می باشد.

 

 

زیبون

این غذای لذیذ بر پایه ماهی طبخ می‌شود و در قشم محبوبیت بیشتری دارد. برای تهیه زیبون به ماهی، برنج، لیموعمانی، فلفل سبز تند و پیاز و سیب‌زمینی نیاز دارید.

 

 

 

منبع: اتاقک

عکس از: سایت تماشا و سایت گردشگری ایران

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: