|

غذاهای محلی بوشهر

یکشنبه, 12 دی,1400 - 13:58
شهر بوشهر جزو استان‌های جنوبی کشور است که از فرهنگی غنی برخوردار است و بالطبع غذاهای محلی و سنتی ویژه‌ای دارد.
غذاهای محلی بوشهر

هزارک -

دمی لخلاخ

لخلاخ معنای بوی خوش است. این غذا اصالتاً از سواحل عربی خلیج‌فارس آمده است و در طی سال‌ها در میان مردم جنوب جاافتاده است. مردم بوشهر این غذا را با ماهی‌هایی مثل هامور، سنگسر، سبیتی و سرخو تهیه می‌کنند. مواد لارم برای تهیه این غذا ماهی، برنج، سیر، پیاز، کره یا روغن، شوید (شبت) است.

 

 

گمنه

گمنه یا للک یکی از غذاهای سنتی بوشهر، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد (لرها به این غذا گِوِنه می‌گویند) است. گمنه به شیوه‌های مختلفی طبخ می‌شود. برای تهیه این غذا للک یا گمنه، پیاز و روغن نیاز دارید.

 

کبه و قلیه میگو از غذاهای سنتی و لذیذ به شمار به شمار می‌آیند.

 

منبع: اتاقک

عکس از: مجله آشپزی تاپ کوکینگ

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: