هزارک - آش رشته
این غذا از غذاهای سنتی ایرانی است که در همهجا طرفدار دارد و پخته میشود و همه مزه آن را در طعمهای مختلف چشیدهاند. مواد اولیهاش، لوبیاچیتی، نخود، عدس، لوبیا سفید، رشتهٔ آش، پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ، کشک است و در تهران طرفداران بسیاری دارد.
دمی بلغور جو
یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ میشود و شامل حبوبات و سبزیهای فراوان است.
قورمهسبزی و خورشت قیمه نیز از غذاهای محلی تهران بشمار میروند هرچند که در کل کشور مورداستفاده همه هستند.
منبع: اتاقک