|

غذاهای محلی کرمانشاه

یکشنبه, 12 دی,1400 - 11:21
مطمئنا غذاهای خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب کرمانشاهی یک از بهترین و خوشمزه‌ترین خاطراتی خواهد بود که در ذهن همه مسافران دیار خوش نشین‌ها به نقش می‌بندد.
غذاهای محلی کرمانشاه

هزارک -

 

خورش پسته کوهی

از مهم‌ترین غذاهای سنتی استان کرمانشاه می‌توان به خورش پسته کوهی اشاره کرد. خورش ونوشک (پسته کوهی) را معمولاً با گوشت قرمز تهیه می‌کنند، البته می‌توانید از گوشت سفید هم استفاده کنید یا بسته به سلیقه خود, آن را کاملاً گیاهی طبخ کنید.

 

عکس از سایت ایران کوک

 

خورش خلال

یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای کرمانشاه, خورش خلال است. خورشت خلال بادام که از گوشت، زرشک، دارچین و گلاب تهیه می‌شود عطروطعم فوق‌العاده‌ای دارد. خورش خلال با روغن حیوانی کرمانشاهی غذایی بی‌نظیر است اما اگر امکان تهیه روغن حیوانی را ندارید از کره یا روغن هم می‌توان استفاده کرد.

عکس از سایت در نهایت

 

 

منبع: اتاقک

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: