هزارک -
شلکینه
مهمترین نان محلی کردستان شلکینه نام دارد که سوغات کردستان نیز هست. شلکینه را معمولاً بر روی ساج درست میکنند. برای تهیهٔ این نان از موادی مثل آرد، شیر، زردهٔ تخممرغ، روغن محلی، شیرهٔ خرما یا انگور و زعفران دمکرده استفاده میشود.
خورشت ریواس
خورشت ریواس از غذاهای سنتی و محبوب استان کردستان به شمار میآید. برای تهیه این غذا اول پوست ریواس خام را جدا میکنند و آن را همراه گوشت و پیاز میپزند. این خورشت ترشمزه است.
از دیگر غذاهای سنتی این استان میتوان به نان برساق, کلانه و آش دوغوا اشاره نمود.
منبع: اتاقک
عکس از: سایت غذاپز و سایت مادران