هزارک - خورشت تره کوهی ایلام
یکی از غذاهای خوب و ارگانیک ایلام، خورشت تره کوهی است که درواقع غذایی مختص به غرب ایران است. خورشت تره کوهی ازلحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمهسبزی دارد. این غذا از گوشت گوسفندی، لوبیا سفید، لیمو، زعفران و سیبزمینی و انواع ادویهها طبخ میشود.
عکس از سایت تبرک
تُرخینه
این غذای سنتی در استانهای کرمانشاه و کردستان نیز طبخ میشود و دارای مواد مغذی بسیار است. در پخت این غذا از موادی همچون شلم، آب انار، ترخون، نعنا، گندم و انواع ادویهها استفاده میشود. لازم به ذکر است که این غذا مخصوص فصل زمستان است.کوفته سیرابی و دنده پلو ایلامی از غذاهای محبوب این استان به شمار میروند.
منبع: اتاقک