|

غذاهای محلی کرمان

یکشنبه, 12 دی,1400 - 14:43
استان کرمان قدمتی بسیار طولانی دارد. غذاهای کرمان بخش مهمی از فرهنگ باستانی آن را تشکیل می‌دهند.
 غذاهای محلی کرمان

هزارک -

 

آبگوشت بادمجان و کشک

ترکیبات اصلی این غذا کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل است. پخت این غذا کمی دردسر دارد و به زمان زیادی برای پخت لازم دارد.

 

 

اوماچ آش

اوماچ آش یا آش عوماج یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کرمان است که سرشار از مواد معدنی و مغذی است. ترکیبات اصلی این آش را چغندر، عدس، پیاز، آرد گندم، سیاه‌دانه، میتخم (تخم شوید)، کسرک (زنیان)، زیره، نعناع داغ، تلف (قره‌قروت)، اسفناج، جعفری، گشنیز، نمک و زردچوبه تشکیل می‌دهند.

 

 

 

 

منبع: اتاقک

عکس از: سایت دور و نزدیک و سایت گردشگری سپاهان

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: