|

محمد جعفری قنواتی معتقد است کتاب و کتابخوانی از دیرباز در میان ایرانیان رواج داشته و بازتاب آن را می‌توان در ادبیات شفاهی‌مان دید از لالایی تا افسانه و چیستان‌.

منبع: فارس عکس از: بختیار صمدی
پنجشنبه، 18 آبان 1402 - 08:58
تعداد بازدید: 13289
زندگی عشایری و ییلاق و قشلاق، به حرف ساده است اما در عمل با زحمتی عجین شده که نتیجه‌اش رشد مردمانی سخت‌کوش، معتقد و مهربان است، کوچ عشایر زیبا‌ترین تصویری است که هر لنز و دوربینی می‌تواند آن را ثبت کند. کوچ یعنی حرکت بین قلمرو ییلاق و قشلاق در مسیری به نام ایل‌راه برای دستیابی به علوفه تازه برای دام و حفاظت از احشام در برابر سرما و گرمای شدید، در این اتفاق، نه تنها خانواده که همه احشام و اسباب ...
پنجشنبه، 18 آبان 1402 - 08:35
تعداد بازدید: 1693
منبع: فارس عکاس: هدا کاشی پور
چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 13:37
تعداد بازدید: 1678
به نقل روابط عمومی پروژه، نخستین جشنواره ملی موسیقی دانشجویی با تمرکز بر موسیقی نواحی ایران، به همت مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ برگزار می‌شود. سوسن تقی‌پور مدیر مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶ گفت: پرداختن به موسیقیِ دانشجویی بی‌گمان تاثیری شگرف در پیشرفت این هنر در کشورمان خواهد داشت. استعدادهای بسیاری در میان دانشجویان کشورمان هستند که از دلِ جشنواره‌های دانشجویی می‌توان آن‌ها...
چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 12:42
تعداد بازدید: 1769
با پایان گرفتن بخش منطقه‌ای شانزدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران که تابستان سال جاری به میزبانی استان‌ها و شهرهای مختلف کشور در پنج منطقه پیش روی مخاطبان و علاقه مندان قرار گرفت، گمانه زنی‌ها برای تاریخ برگزاری بخش اصلی و بین الملل این رویداد موسیقایی در تهران آغاز شده است. برگزاری شکل و شمایلی متفاوت از شانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در حالی صورت گرفته که طی سال‌های گذشته شهر کرمان و...
چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 12:18
تعداد بازدید: 1533
اوزن برون کباب ozun borun kǝbāb. ماهی اوزن‌برون: پانصد گرم، پیاز رنده‌شده: دو عدد، زعفران آب‌کرده: نصف استکان، آب‌نارنج یا آب‌لیمو: نصف استکان، نمک و فلفل: به میزان لازم. ماهی را در تکّه‌های مربّع‌شکل خرد می‌کنند و چهار تا پنج ساعت در آبِ پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل، زعفران و آب‌لیمو یا آب‌نارنج می‌خوابانند. ماهی را به سیخ می‌کشند و کباب می‌کنند. دز ماهی dez māhi. ماهی سفید: یک عدد با ...
چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 11:12
تعداد بازدید: 1766
در این قسمت از برنامه، با موضوع بحر طویل در موسیقی خراسان خواهیم پرداخت. پژوهشگر و کارشناس: غفور محمدزاده گوینده: لیدا شیرازی تهیه کننده و نویسنده: زهرا صادق زاده
چهارشنبه، 17 آبان 1402 - 11:10
تعداد بازدید: 1526
در این قسمت از برنامه، با موضوع موسیقی انقلابی شرق خراسان خواهیم پرداخت. پژوهشگر و کارشناس: غفور محمدزاده گوینده: لیدا شیرازی تهیه کننده و نویسنده: زهرا صادق زاده
دوشنبه، 15 آبان 1402 - 10:45
تعداد بازدید: 1238
مقدمه: در این قسمت از مجموعه مقالات طب سنتی و عامیانه ایران، به بررسی استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری های عمومی می پردازیم. جغرافیای گسترده و شرایط آب و هوایی متنوع فلات ایران، امکان رشد گیاهان فراوانی را فراهم می آورد که بسیاری از آنان واجد اثرات دارویی هستند. اقلیم خشک و نیمه خشک و همچنین کوهستانی بودن بخش عمده ای از ایران موجب آن شده که مقدار مواد شیمیایی و دارویی موجود در گیاهان ای...
دوشنبه، 15 آبان 1402 - 09:58
تعداد بازدید: 1426
آغوز کوکو ’āquz kuku. گردوی ساییده‌شده: سیصد گرم، تخم‌مرغ: پنج عدد، پیاز رنده‌شده: یک عدد، نیشکر: سه قاشق غذاخوری،کره، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم. گردوی ساییده‌شده را با پیاز، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنند و هم‌می‌زنند. موادّ کوکو را در روغن داغ سرخ می‌کنند. پس از سرخ‌شدن یک روی کوکو آن را برمی‌گردانند. نیشکر را در یک پیمانه آب حل می‌کنند. مخلوط نیشکر و آب را به کوکو...
شنبه، 13 آبان 1402 - 09:30
تعداد بازدید: 1973
صفحه 39 از 89ابتدا   قبلی   34  35  36  37  38  [39]  40  41  42  43  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه