|

غذاهای محلی آذربایجان غربی ارومیه

یکشنبه, 12 دی,1400 - 09:43
آذربایجان غربی یک منطقه کوهستانی در غرب ایران و نزدیک مرز ترکیه است که دارای غذاها و آش های محلی میباشد.
غذاهای محلی آذربایجان غربی ارومیه

هزارک -

 

سوپ بلغور

این سوپ، یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهر ارومیه است و در زبان ترکی به آن ” یارما شوباسی” می‌گویند. دلیل مشهور بودن این غذا، داشتن فیبر فراوان و مواد مغذی در تهیه آن است که برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون سرطان پیشنهاد می‌شود.

 

عکس از سایت دلگرم

 

آش کلم ارومیه

آش کلم ارومیه، یکی از آش‌های مشهور و خوشمزه زمستانی ارومیه‌ای است که با بلغور، برنج، پیاز، کلم‌برگ، رب گوجه‌فرنگی و نعنا خشک درست‌شده و با آب‌غوره یا سماق مزه‌دار می‌شود. نام دیگر این غذا «تورشولی آش» یا آش‌ترش است.

 

عکس از سایت دلگرم

 

 

منبع: اتاقک

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: