|
خورشت سیب خورشت سیب از غذاهای لذیذ و مغذی لرستان است که در تهیه آن از شیره انگور گوشت گوسفند و نشاسته ذرت استفاده می‌شود. همچنین وجود سیب در این خورشت طعم بسیار خاصی به آن می‌دهد. خورشت قلیه ترش پرطرفدارترین غذای استان لرستان خورش قلیه ترش است؛ این خورشت به “کلیه‌ترش” هم معروف است که از گوشت سیب‌زمینی و رب انار تهیه می‌شود. بسته به سلیقه خود می‌توانید از گوشت مرغ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 13:22
تعداد بازدید: 1600
آش رشته این غذا از غذاهای سنتی ایرانی است که در همه‌جا طرفدار دارد و پخته می‌شود و همه مزه آن را در طعم‌های مختلف چشیده‌اند. مواد اولیه‌اش، لوبیاچیتی، نخود، عدس، لوبیا سفید، رشتهٔ آش، پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ، کشک است و در تهران طرفداران بسیاری دارد. دمی بلغور جو یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ می‌شود و شامل حبوبات و سبزی‌های فراوان است. قورمه‌سبزی ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:39
تعداد بازدید: 1440
آبگوشت دودار (دوگوله دودار) آبگوشت دوگوله دودار که به آبگوشت کشت یا آبگوشت دوغ‌ دار نیز معروف است، یکی از غذاهای محلی و سرشار از انرژی استان مرکزی است؛ در تهیه این غذای سنتی از گوشت آبگوشتی، نخود، لوبیا سفید، بادمجان سرخ‌شده، پیاز، کشک، سیر، نمک، روغن، زردچوبه و نعناع استفاده می‌شود. عکس از سایت نم نمک آش خیار این غذا در زمره مغذی‌ترین غذاهای ایرانی قرار می‌گیرد. در تهیه این ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:24
تعداد بازدید: 1653
آبگوشت قنبید یا کلم‌قمری معروف‌ترین غذای محلی قم, آبگوشت قنبید است؛ قنبید از کلمهٔ قمنبید (نبات قم)، گرفته‌شده است. آبگوشت قنبید بسیار خوش‌طعم بوده و مواد لازم برای تهیه آن نخود، لوبیا سفید، سیب‌زمینی، قنبید، لیموعمانی، گوجه‌فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه است. آش قونیه، ماش ماشک و ماشاب از دیگر غذاهای محلی این استان هستند. منبع: اتاقک
یکشنبه، 12 دی 1400 - 12:09
تعداد بازدید: 1717
آبگوشت قورمه در تهیه این غذا آبگوشت و خورشت قورمه‌سبزی با یکدیگر ترکیب می‌شوند، که البته هر چه هست مزه خاصی دارد! برای تهیه این غذا به گوشت، سبزی قورمه، سیب‌زمینی، پیازداغ، لوبیا قرمز، لیموعمانی و تخم‌مرغ نیاز دارید. عکس از سایت بیتوته سرداشی همدان این غذای سنتی از مفیدترین غذاهای همدان است. سرداشی یک نوع کباب است که خیلی زود آماده می‌شود و شباهت زیادی به کباب تابه‌ای دارد؛ البته در ته...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 11:41
تعداد بازدید: 1706
خورش پسته کوهی از مهم‌ترین غذاهای سنتی استان کرمانشاه می‌توان به خورش پسته کوهی اشاره کرد. خورش ونوشک (پسته کوهی) را معمولاً با گوشت قرمز تهیه می‌کنند، البته می‌توانید از گوشت سفید هم استفاده کنید یا بسته به سلیقه خود, آن را کاملاً گیاهی طبخ کنید. عکس از سایت ایران کوک خورش خلال یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای کرمانشاه, خورش خلال است. خورشت خلال بادام که از گوشت، زرشک، دا...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 11:21
تعداد بازدید: 1471
شلکینه مهم‌ترین نان محلی کردستان شلکینه نام دارد که سوغات کردستان نیز هست. شلکینه را معمولاً بر روی ساج درست می‌کنند. برای تهیهٔ این نان از موادی مثل آرد، شیر، زردهٔ تخم‌مرغ، روغن محلی، شیرهٔ خرما یا انگور و زعفران دم‌کرده استفاده می‌شود. خورشت ریواس خورشت ریواس از غذاهای سنتی و محبوب استان کردستان به شمار می‌آید. برای تهیه این غذا اول پوست ریواس خام را جدا می‌کنند و آن را همراه ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:55
تعداد بازدید: 1754
خورشت تره کوهی ایلام یکی از غذاهای خوب و ارگانیک ایلام، خورشت تره کوهی است که درواقع غذایی مختص به غرب ایران است. خورشت تره کوهی ازلحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمه‌سبزی دارد. این غذا از گوشت گوسفندی، لوبیا سفید، لیمو، زعفران و سیب‌زمینی و انواع ادویه‌ها طبخ می‌شود. عکس از سایت تبرک تُرخینه این غذای سنتی در استان‌های کرمانشاه و کردستان نیز طبخ می‌شود و دارای مواد مغذی ب...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:39
تعداد بازدید: 1765
پیچاق قیمه اردبیل اردبیل همیشه به داشتن خورش‌های خوشمزه معروف بوده است. این غذای سنتی شباهت بسیاری به خورشت خلال کرمانشاه و خورشت قیمه دارد، تنها مورد اضافی در این خورشت خلال بادام و تخم‌مرغ است. همچنین در تهیه این خورشت خوشمزه از زردچوبه و زعفران سیار استفاده می‌شود. عکس از سایت نمناک سوتی پلو (شیر پلو) سوتی پلو از غذاهای سنتی و محلی استان اردبیل است. این غذای خوشمزه اکثراً ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 10:20
تعداد بازدید: 1683
سوپ بلغور این سوپ، یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شهر ارومیه است و در زبان ترکی به آن ” یارما شوباسی” می‌گویند. دلیل مشهور بودن این غذا، داشتن فیبر فراوان و مواد مغذی در تهیه آن است که برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون سرطان پیشنهاد می‌شود. عکس از سایت دلگرم آش کلم ارومیه آش کلم ارومیه، یکی از آش‌های مشهور و خوشمزه زمستانی ارومیه‌ای است که با بلغور، برنج، پیاز، کلم‌برگ...
یکشنبه، 12 دی 1400 - 09:43
تعداد بازدید: 1784
صفحه 80 از 84ابتدا   قبلی   75  76  77  78  79  [80]  81  82  83  84  بعدی   انتها   

عضویت در خبر نامه